Om oss

Första januari 2023 gick startskottet för Sigma Industry Power and Energy, ett bolag som startades med målet att, på samma sätt som moderbolaget Sigma Industry South revolutionerat konsultmarknaden inom industrin, revolutionera konsultmarknaden inom elkraft och energi. Bolaget startades med avdelningen El&Automation Lund som grund, en avdelning som drivits inom Sigma Industry South sedan starten 2014. VD för bolaget är Joel Carnemalm, tidigare konsult på Sigma Industry South och avdelningschef för El&Automation i Lund. Vår ambition är att förse marknaden med smarta, enkla och värdeskapande upplägg för våra kunder. 

Vi levererar värde till våra kunder genom smidiga affärer samt kompetenta och motiverade medarbetare. Affärerna blir smidiga genom korta beslutsvägar, transparent och tydlig kommunikation samt lyhörda kontaktpersoner. Vi ser till att våra medarbetare är motiverade genom att ta väl hand om dom, se till deras bästa och genom en inkluderande arbetsmiljö.

Innovation är vår drivkraft och vi är dedikerade till att leverera de bästa konsulterna och banbrytande lösningarna för elektrisk design och teknik, industriell automation, elkraftsystem och energi.

Vårt huvudkontor är i Lund men vi agerar på hela marknaden i södra Sverige.